2012 nettotabell      tidigare år

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tt8                   vem har bettat på vem/vem är mest spelad                    uppdaterad: 120916    

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lite hjälp på traven när du skall välja vem du skall betta på...?!                                                         

Nedan ser ni sammanställningen över gjorda bett. Ovan har ni en länk till vem som bettat på vem och vem som är mest spelad.

Nedan ser du vad 100, 200 eller 300 bettat på resp spelare ger tillbaka just nu. Detta är bara för vinnarkategorin eftersom det för top3 inte är möjligt att räkna ut detta (beror ju på vilken kombination av spelare som blir top3).

Du har längst till höger också en sammanställning över hur var och en har placerat sig netto de två senaste åren (nettoplacering, antal spelade tävlingar och ihopskrapade poäng).

Du har dessutom en länk som visar bettningen från tidigare år.

Hoppas infon är till hjälp och jag kommer att försöka uppdatera sammanställningen så ofta jag hinner.

På hemsidans startsida finns en länk till denna sida, klicka bara på andra golfbollen från vänster.

Ni lägger era bett till mig via mail, endast via mail. Jag vill ha dom senast midnatt, fredagen 20 april. Där skriver ni vem/vilka ni tror skall vinna resp komma top3 och hur mycket ni vill betta på var och en.

När ni lagt era bett betalar ni till Duff&Topp på postgiro 341184-0 (märk med namn så att Lasse J vet vem pengarna är från) eller kontant till Lasse J.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------