_____________________________________________________________________________________________________________

Antal inlägg: 1

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden

2013-01-06 21:45:59 - Jens Kultje, jens.kultje@gmail.com

Hej!

Undertecknad ansöker härmed vördnadsfullt om medlemskap i Duff§Topp!

Jag, Jens Kultje, hela 51 år gammal...golfälskare av det allvarligare slaget i alla fall enligt min hustru....

Jag är medlem på Chalmers GK och har hcp 9,5 (utöver alla andra handicap) vilket jag försöker att ta mig runt på med varierande framgång varför hcp -siffrorna ständigt varierar. Under säsongen 2012 var variationen mellan 10,3 och 9,1 om information av det slaget är av intresse...

Tankarna kring denna ansökan har grott ett antal år då jag sedan länge känner Per Mindhammar och är bekant med Claes Andreasson ( som hade fräckheten att slå mig på sista hålet i RajRaj cup på Forsgården under hösten 2012 då jag representerade det löst sammansatta motståndarlaget!) samt även Lasse Ericsson via div golfrundor på Tjörn och i Halland samt Staffan Börjesson såsom boende i Öjersjö.

Under Raj Raj rundan med Claes i höstas pratade vi mycket om hur Duff§Topp är sammansatta och "vad som gäller" vilket tilltalar mig mycket.

Under nyårsaftons sena timmar då jag hade äran att ha Per Mindhammar som gäst i mitt hem uppkom ånyo samtal kring medlemskap i Duff§Topp varför jag nu tar mig samman och skriver denna ansökan.

Det som tilltalar mig är att ni verkar ha så förbaskat trevligt!

Annat som tilltalar mig är strukturen, planeringen och "ordning och redan" kring golfen och dess planering. Event som är bokade långt i förväg är alltid lättare att "förhandla hem" om ni förstår vad jag menar...

Vad kan jag bidra med?
- Trevligt bemötande....hoppas jag att andra tycker ....;)
- Golf under alla dygnets ljusa timmar...jag tar de tidiga starttiderna...och de sena! Att spela 36 hål ett par dagar i rad är inget problem!
- Är rätt OK på att skriva protokoll och annan dokumentation (ej foto) mm vid möten osv det behövs.
- Inget är så bra att det inte kan utvecklas och det gäller säkerligen även Duff§Topp och då är jag gärna med och bidrar!

Ser fram emot ett förhoppningsvis positivt svar (annars finns risken att jag står på motståndarsidan igen under Raj Raj 2013!)

M v h